Lopend Project: Quite a lady  ( #quitealady )

Wat is Quite a Lady;

Mijn Project Quite a Lady ( werk titel ).
Met dit project wil ik anderen inspireren om de pracht en kracht van vrouwen boven de 40 te erkennen. Het fotoboek biedt een visueel platform om stereotypen over leeftijd en schoonheid te doorbreken en de krachtige boodschap te verspreiden dat leeftijd geen beperking is voor grootsheid.
Ik had mij vastgelegd aan een deadline voor het boek, het geen resulteerde in een mental block of ook wel brain freeze genoemd. Gelukkig is het voorbij en kan ik weer verder met de tekst. Deadlines zet ik maar even niet, dat werkt echt niet in dit geval. Normaal vind ik dat heerlijk.
Als fotograaf draai ik me hand niet om voor deadlines, als schrijver is dat toch een heel ander verhaal. Nu weer vlug verder, deze week staat nog veel op het programma. De dagen worden korter en stiekem hoop ik toch aan het einde van het jaar …….

(Het aanmelden voor dit Thema liep tot  1 juli 2023.

Inmiddels is de volgende fase aangebroken en wordt de layout, tekst van het boek in elkaar gezet. Tevens ben ik ik opzoek naar een geschikte locatie voor de relase en expositie.)