Over mij

De oorsprong van Isografix en wie is Michèl Kosmann

 

IsoGrafix wordt uitgesproken als: iso-graph*ic.

Deze naam is ontstaan in zijn eerste jaar opleiding fotografie vanuit een hersenspinsel, om zijn kennis van grafisch design en fotografie samen te brengen. Daarnaast ontwerpt hij logo’s  en Autocad technische oplossingen.

Naast het  fotograferen van gezichten en de emoties houd Michèl erg van projecten. Of die nu voor hem zelf zijn of voor klanten. Bij de participatie aan de voorbereiding kan hij u op weg helpen, zodat u sneller uw doel bereikt.

Michèl Kosmann is (geboren in Heerlen, Nederland, 1965) Technisch geschoold op Electro, Telecom en Metaal. Muzikale opleiding Hafa Muziekschool Heerlen.  Gewezen trompettist en dirigent fanfare. Bigband Heerlen en bands Show me en Daddycool.

In 2017 begon een nieuwe fase in zijn leven met de opleidingen autocad (2018) en fotografie te Hasselt en Genk (2018 tm 2020). In 2019 starte hij Michèl Kosmann Fotografie | Isografix op. In 2021 mocht hij het fotoproject “Movember” voor het Toonhermanshuis Parkstadt maken met een expositie in het nieuwe gemeentehuis van Heerlen. In 2021 de foto’s voor de reizende expositie ‘Prachtig Krachtig’.

 

Zijn werk is maatwerk en geen haastwerk!

“Iedere klant heeft zijn eigen specifieke ideeën, wensen en kenmerken. Ik ben er voor particulieren en bedrijven”

 

error: Content is protected !!
× Contact!