Over mij

Michel Kosmann Fotograaf ISOGRAFIX

 

Mijn werk is maatwerk en geen haastwerk!

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke ideeën, wensen en kenmerken. Ik ben er voor particulieren en bedrijven.

Uw wensen en mijn doel:

U heeft een opvallende fotoreportage van uw bedrijf nodig. U wilt een mooi portret laten maken. Of u wilt uzelf professioneel vastleggen voor die sociale mediaprofielen. Kortom, u zoekt een professionele fotograaf. Mijn studio is geschikt voor “Headshot Photo”. Ik gebruik ook mijn mobiele studio, het komt naar jou toe! Alle foto’s worden vervolgens op locatie gemaakt.

Procedure:

1. Gesprek vooraf. -Om u beter te leren kennen en de fotosessie daarop af te stemmen.

2. Coaching.-Voor veel mensen voelt z’n fotoshoot een beetje ongemakkelijk aan. We beginnen met het plaatsen van de juiste lamp, zodat u kunt wennen aan de omstandigheden. De eerste foto is gemaakt en door mijn coaching en tussendoor resultaten te laten zien, praat ik u er doorheen. We gaan door totdat we een goede foto hebben.

3. Keuze. – Na en tussendoor zie je de resultaten, waaruit we samen een keuze maken. Ik geef u hierover ook advies.

4. Nabewerking en verzending. – Op een later tijdstip start ik met de nabewerking en daarna kunnen de foto (‘s) digitaal aangeleverd of geprint worden, volgens gemaakte afspraken.

 

De oorsprong van Isografix!

IsoGrafix wordt uitgesproken als: iso-graph*ic

Isografix is ontstaan uit een passie, een hobby. Na diverse cursussen en trainingen was het tijd om de volgende * stap te zetten.

Mijn passie is het fotograferen van gezichten en emoties. De headshot-fotograaf! Dit zal ook zichtbaar zijn als ik evenementen of bedrijfsfoto’s maak. Voor de lol maak ik vaak fotoreizen naar de natuur en dieren. Mijn geboorteplaats is altijd “de sigaar” en probeer daar vaak de pracht van “mijn” stad te vangen.

 

* Maar als je al van hobby naar professional gaat, vond ik dat ik ook een opleiding moest gaan volgen. Tot 2017 was ik autodidact en in dat voorjaar begon ik aan een 3-jarige opleiding fotografie in het hoger onderwijs. Dit heb ik in 2020 afgerond. Kijk voor meer informatie in mijn portfolio!

 

error: Content is protected !!
× Contact!