Tarieven

Tarieven & pakket opties

Vaste prijs afspraken vind ik belangrijk en is altijd helder. Iedere aanvraag is anders en daardoor streef ik erna met u vooraf een prijs af te spreken.
.
U krijgt steeds de foto’s in hoge resolutie! U kiest zelf waar u eventuele prints laat afdrukken! Afdrukken nabestellen via mij kan zeker maar is niet verplicht! Ik staan enkel dan garant voor een correcte kleurweergave en kwaliteit van de afdrukken.

Ik hoop u op deze pagina een indicatie te kunnen geven van de kosten van de fotografie en de eventuele bijkomende kosten. Voor een meer specifiekere indicaties of offerte kunt u het beste even contact opnemen.

 

  • Pakket 0: Foto bewerkingen:  Ik haal het beste uit uw foto! Uw hebt bijvoorbeeld een mooie foto en wil deze graag laten afdrukken maar toch ontbreekt er nog wat.  Ik kan u helpen en de foto net dat extra’s  geven door mijn expertises met foto bewerking. Daarna stuur ik heb digitaal naar jouw toe en bied ik je deze ook aan via een link en kun je hem laten print op bijna elk materiaal  u maar wilt. “Aanlevering in overleg”. Vanaf € 27,50 per foto.

 

  • Pakket 1: Portret / Headshot foto :  3 foto’s. *Naderhand ontvangt u digitaal de bewerkte foto’s .   Prijs vanaf € 65,50

 

  • Pakket 2: Een basis foto-reportage: Voorbeeld: Pers foto’s, feestje, pre-communie-shoot, familiefoto’s. De reportage van  een uur. *Naderhand ontvangt u digitaal een selectie van de bewerkte beelden. Richtprijs: € 135,50

 

  • Pakket 3: Portret shoot op locatie met mobiel studiolicht: De reportage duurt dan ongeveer 2uur. Deze wordt voorbereid en vooraf besproken. *Naderhand ontvangt u digitaal een selectie van de bewerkte beelden.  Richtprijs:  € 185,50

 

  • Pakket 4: Een dagdeel:  Ik zal dan  4 uur aanwezig zijn en *naderhand ontvangt u de foto’s digitaal en bewerkt. richtprijs: € 350,00

 

  • Pakket 5: Twee dagdelen: 8 uur aanwezig en *naderhand ontvangt u de foto’s digitaal en bewerkt. richtprijs: € 650,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Per kilometer wordt € 0,35 per km in rekening gebracht.

Geen “Pakket” maar offerte:

Bijvoorbeeld door een jaarlijks contract / diverse momenten per jaar. Of voor ander doel einde.

Een offerte?

telefoonnummer
Adres
Woonplaats
Leuk dat je mij een email stuurt, laat even weten waarvoor!

 

*Alles exclusief Hairstyling & Visagie

*Ontvangst beelden:

Naderhand ontvangt u digitaal een selectie van de bewerkte beelden, het tijdbestek waarin u deze ontvangt ligt aan de drukte en hoeveelheid foto’s. Is het spoed, maken we er van te voren afspraken over!

 

 

 

 

Copyright Isografix / Michel Kosmann Isografix fotografie:
-Alle foto’s zijn eigendom van Michel Kosmann ( Isografix ) en zijn volgens de Nederlandse wetgeving beschermd door copyright.
-Niets mag zonder toestemming vermenigvuldigd worden. Gebruik van beeldmateriaal is zonder toestemming niet toegestaan. 
-Fotografen hebben op de grond van art. 25 van de auteurswet recht op naamsvermelding. Voor ieder gebruik is toestemming vereist en bij ieder gebruik is naamsvermelding verplicht.

 

error: Content is protected !!
× Contact!