Tarieven

IsoGrafix   |   Michèl Kosmann Fotografie   |   Tarieven

Om u een idee te geven, hieronder enkele richtprijzen / prijsindicatie.

Vaste prijs afspraken vind ik belangrijk en is altijd helder. Iedere aanvraag is anders en daardoor streef ik erna met u vooraf een prijs af te spreken.
.
U krijgt steeds de foto’s in hoge resolutie! U kiest zelf waar u eventuele prints laat afdrukken! Afdrukken nabestellen via mij kan zeker maar is niet verplicht! Ik staan enkel dan garant voor een correcte kleurweergave en kwaliteit van de afdrukken.

 

  • Een basis foto-reportage: Voorbeeld: feestje, pre-communie-shoot, familiefoto‚Äôs, profielfoto. De reportage neemt dan ongeveer een uurtje in beslag. Naderhand ontvangt u digitaal een selectie van de bewerkte beelden. Richtprijs: ‚ā¨ 125

 

  • Portret shoot op locatie met mobiel studiolicht: De reportage duurt dan ongeveer 2u. Deze wordt voorbereid en vooraf besproken. Naderhand ontvangt u digitaal een selectie van de bewerkte beelden. Richtprijs:¬† ‚ā¨ 185

 

  • Een dagdeel:¬† Ik zal dan ongeveer 4u aanwezig en naderhand ontvangt u de foto‚Äôs digitaal en bewerkt. richtprijs: ‚ā¨ 325

Alle prijzen zijn incl. BTW.

 

 

Een offerte?

 

Ontvangst beelden:

Naderhand ontvangt u digitaal een selectie van de bewerkte beelden, het tijdbestek waarin u deze ontvangt ligt aan de drukte en hoeveelheid foto’s. Is het spoed, maken we er van te voren afspraken over!

 

Copyright Isografix / Michel Kosmann Isografix fotografie:

-Alle foto’s zijn eigendom van Michel Kosmann ( Isografix ) en zijn volgens de Nederlandse wetgeving beschermd door copyright. In principe mag ik alle foto’s gebruiken voor mijn eigen portfolio, sociale media of marketing materiaal.

-Niets mag zonder toestemming vermenigvuldigd worden. Gebruik van beeldmateriaal is zonder toestemming niet toegestaan. Dit geldt ook voor al het beeldmateriaal in lage resolutie (bijv. op sociale media).

-Fotografen hebben op de grond van art. 25 van de auteurswet recht op naamsvermelding. Voor ieder gebruik is toestemming vereist en bij ieder gebruik is naamsvermelding verplicht.

Scroll Up
error: Content is protected !!