Info / mogelijkheden

Isografix, verfrissend en heldere visualisaties.

Goede foto’s zijn van essentieel belang voor ieder bedrijf. De manier waarop een onderneming zich online presenteert is vaak de eerste indruk, en die kun je maar één keer achter laten.

Isografix levert creatieve en professionele beelden, die de focus leggen op de kwaliteiten en unieke eigenschappen van een product.

Packshots worden veel gebruikt in bv. de e-commerce. Een standaard opstelling wordt gebruikt om grotere aantallen van vergelijkbare producten op dezelfde manier te fotograferen.  Hierdoor kunnen de kosten per foto /  item laag gehouden worden.

Met portretten en sfeerfotografie van medewerkers aan het werk, maar ook tijdens de lunch, in bespreking etc. kun je laten zien waar je als bedrijf voor staat.

Elke opdracht is anders en daardoor maatwerk. Samen maken we een efficiënt plan om deze beelden zo natuurgetrouw mogelijk te realiseren en dat de bedrijfscultuur goed in beeld wordt gebracht.

Isografix denkt mee met de klant, en zorgt dat iedereen zich comfortabel voelt. Gaat altijd voor het perfecte plaatje, maar zorgt ook voor een prettige sfeer tijdens de shoot.

Isografix Staat open voor bijna alles. Laat mensen stralen!
Prijs afspraak altijd vooraf.

contact  

Product & Packshots  |  Business & Events  |  People & more

Werktijden:  op afspraak.