Het masker afdoen!

Een prachtig project gemaakt van diverse mannen met Baarden.

Het masker afdoen!

Het masker afdoen is een project van 16 mannen met baarden. In deze serie wilde ik hun blik vangen met een bepaalde uitstraling. Soms vind men mannen met baarden eng, vreemd en onbegrepen. Deze onwaarheid wilde ik laten zien. De  uitdrukking en lijnen wilde ik vast leggen. Wat met zwart wit een extra dimensie geeft.

 

Eigenlijk wilde ik zelf ook wel een baard en is het misschien wel een beetje jaloezie ! Met mijn kale plekken zonder baard groei zal dat er wel nooit van komen.

 

Door het toedoen van covid-19 Had ik besloten dat alle foto’s bij iedereen thuis gemaakt moesten worden. Dit was een leuke uitdaging om mijn mobile studio ook weer eens uit te proberen. Z’n studio heeft voor mij altijd al de voorkeur gehad, mede omdat je dan een model altijd in zijn eigen vertrouwde omgeving vast legt. Dat geeft veel rust en als je klaar bent ruim je op en laat je alles netjes achter.

Hier onder alle mannen

Iedereen dank voor de medewerking, in het bijzonder de mannen zelf en Hair Matterz Heerlen

Scroll Up
error: Content is protected !!