About

Michel Kosmann Fotograaf ISOGRAFIX

 

Mijn werk is maatwerk en geen haast werk !

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke ideeën, wensen en kenmerken. Ik ben er voor  particulieren en bedrijven.

Uw wensen & mijn doel:

U heeft een treffende fotoreportage van uw bedrijf nodig. U wilt een mooi  portret laten maken. Of u zelf professioneel vastleggen voor die sociale media profielen. U zoekt kortom een vakfotograaf . Mijn studio is geschikt voor “Headshot Photo “. Ook gebruik ik mijn mobile studio, deze komt naar u toe! Alle foto’s worden dan op locatie gemaakt.

Werkwijze:

1. Gesprek vooraf. Om u beter te leren kennen en daar de foto sessie op af te stemmen.

 2. Coaching.Voor veel mensen voelt z’n fotosessie een beetje onwennig. We beginnen met het plaatsen van het juiste licht, zo kunt u al wennen aan de omstandigheden. De eerste foto wordt gemaakt en door middel van mijn coaching en u tussen door resultaten te laten zien, praat ik u er door heen. We gaan door tot we een goede foto hebben.

3. Keuze . – Na en tussen door kunt u de resultaten zien, daar uit maken we samen een keuze. Ook hierin geef ik u advies.

4. Nabewerking en verzending. – In later tijdstip begin ik aan de nabewerking en daarna kan de foto (‘s) digitaal of  print  bezorgd worden, al na gelang gemaakte afspraken.

 

Het ontstaan van Isografix !

IsoGrafix spreekt men uit als:  iso-graph*ic

Isografix is ontstaan van uit een passie, een hobby die dat allang niet meer was. Na diverse cursussen en opleidingen, werd het tijd om de volgende *stap te zetten.

Mijn passie ligt bij het fotograferen van gezichten en emoties. The Headshot Photographer!  Ook als ik evenementen of bedrijf foto’s maak zal dat terug te zien zijn. Voor de lol maak ik vaak foto uitstapjes naar natuur en dier. Ook mijn geboortestad is altijd “de sigaar” en probeer daar vaak de pracht van “mijn” stad vast teleggen.

 

*Maar als je dan al van een hobby naar beroeps gaat, vond ik wel dat ik ook een opleiding moest volgen. Tot 2017 was ik autodidact en ben in dat voorjaar een 3 jarige hoger onderwijs opleiding fotografie gaan volgen. Deze heb ik in 2020 afgerond. Meer weten, kijkt u eens naar mijn portfolio!

Tarieven

Scroll Up
error: Content is protected !!