Wie ben ik

Wat is IsoGrafix en wie ben ik!

  • Door de kwaliteit van de foto’s, de kijk op het onderwerp en de samenwerking heeft de gemeente Heerlen deze foto’s direct kunnen gebruiken via de sociale media ” ( projectleider Gemeente Heerlen ).
  • “Wanneer Michel zich iets voorneemt zal hij er helemaal voor gaan om de ideeën te realiseren” ( Bestuur vereniging ).

Iso, verwijst naar Lichtgevoeligheid.
Grafix, verwijst naar grafisch ontwerp.

Wie ben ik: Michèl Kosmann

Als kind kreeg ik eens een “Agfamatic 508 pocket” z’n schuif camera. Dat vond ik geweldig, heel veel foto’s maakte we toen nog niet en ontwikkelen moest ik laten doen. Ik mocht toen wel eens een spiegelreflex vast houden ( Praktica meen een MTL3 ) van een oom en de liefde was geboren. Veel geld hadden we toen niet en school ging voor, maar de liefde bleef.

Fotografie is de kunst van het “moment” vastleggen. Een verhaal, een boodschap, een gevoel en de emotie. Alles in een. Daar streef ik naar.

Naast fotografie ontwerp ik logo’s en andere designs en maak ik 2 en 3d tekeningen in autocad.

Fotografie:  “Mijn Passie”