Wie ben ik

“If I knew how to take a good photograph, I’d do it every time”!

Wat is IsoGrafix en wie ben ik!

Iso, verwijst naar Lichtgevoeligheid.
Grafix, verwijst naar grafisch ontwerp.

Als fotograaf ga ik altijd voor de persoonlijke benadering!

Bij het eerste consult, leren wij elkaar kennen en de mogelijkheden.
Gewoon duidelijkheid en alles vastleggen.

Naast fotograferen ontwerp ik logo’s en soms websites. Vanwege mijn technische achtergrond en muzikale ervaring, heb ik een heel ander kijk op licht en design. Mijn uitdaging is om te fotograferen met heel weinig licht. Iets dat veel fotografen liever vermijden. Moeilijke situaties! Het verbeteren van de situatie ligt in het hebben van een zo duidelijk mogelijk begrip van de situatie. Dus daarom blijf ik mezelf verbeteren.Daarom ben ik op dit moment weer een opleiding fotografie aan het volgen op de hoge school, Hasselt in België.

Groeten, Michèl.