Wie ben ik

Wat is IsoGrafix en wie ben ik!

Iso, verwijst naar Lichtgevoeligheid.
Grafix, verwijst naar grafisch ontwerp.

Wie ben ik: Michèl Kosmann

Als kind kreeg ik eens een “Agfamatic 508 pocket” z’n schuif camera. Dat vond ik geweldig, heel veel foto’s maakte we toen nog niet en ontwikkelen moest ik laten doen. Ik mocht toen wel eens een spiegelreflex vast houden ( Praktica meen een MTL3 ) van een oom en de liefde was geboren. Geld hadden we niet en school ging voor. De liefde bleef. Tot ik werken ging, eerst wat eenvoudige spiegelreflex camera’s en de eerste cursus in 2004. Maar in 2008 toch eindelijk een volwaardige spiegelreflex. Inmiddels 2016 en een kansje deed zich voor en overstap naar Nikon D750 in 2017.

Fotografie is de kunst van het “moment” vastleggen. Een verhaal, een boodschap, een gevoel en de emotie. Alles in een. Daar streef ik naar.

“Your name and your photo give you a one-off identity, treat them with respect”

In 2017 werd ik werkeloos en heeft mijn liefde voor fotografie  de overhand genomen, het geen resulteerde om weer naar een avondschool te gaan en nog meer uit het vak fotografie te halen. Namelijk opleiding vakfotograaf aan de hoge school, Hasselt in België.

Heeft u nog vragen?  Email, bel of schrijf een brief!